Tänne voidaan kirjoitella asioista, jotka liittyvät sukuseuratoimintaan ja sukulaisten väliseen kanssakäymiseen. Täällä voit käynnistää keskustelun, jonka kautta voimme kehittää sukuseuramme toimintaa.

  1. Hei Sukulainen!

    Kirjatoimikunnan kokouksessa päätettiin julkaista kakkospainos “Antti Suutaran sukua” ( joka ilmestyi v. 2010) kesäkokouksessa

    Kesäkokous järjestetään Kankaanpään kuntoutuskeskuksessa 28.7.2018, ellei keksitä muuta paikkaa.Laita päivä kalenteriisi!

    Tietoja kirjaan voi lähettää toukokuun loppuun. Kirjan hinnassa huomioidaan jäsenmaksun maksaneet.

  2. Hyvät sukuseuralaiset!

    En löytänyt kotisivuilta mainintaa jäsenmaksusta tai sen perintämenetelmästä. Ehdottaisin, että kotisivuilla olisi ohje jäsenmaksun maksamiseen. Itsekin oletan olevani jäsen, mutten todennäköisesti ole maksanut jäsenmaksua.

    • Hei!
      Jäseneksi löytyy ” Asuutaran suku ” Siinä, miten liitytään ja maksetaan jäsenmaksu

  3. Toivon, että tulevia tietoja sukukirjaan saiai lisättyä sähköisellä lomakkeella mikä on kotisivuilla.

  4. Huomenta sukulaiset

    Hanhilammen Carita kyseleepi,jos löytyisi uudeltamaalta sukulaisia,jotta voisin tulla poikkeen ja höpötteleen.Kenties katteleen vanhoja valokuvia…

    Mukavata päivää kaikille.
    T.Carita

    • Hei!
      Uudellamaalla on sukulaIsia. Sukukirjaa, kun lukee,huomaa monia sukulaisia etelä-Suomesta.Mitä aluetta pidät lähinnä kiinnostavana. Helsinki, Espoo, Turku, miten rajaat.
      Kesäkokouksissa on ollut paljon sukulaisia, joihin on voinut tutustua.
      Katsoin sukukirjaa ja huomasin sinun syntymäaikasi on sama, kuin minun tyttäreni.Tyttäreni asuu Turussa.Tyttären poika taas asuu Helsingissä . Minä asun Tampereella. Äitisi luona kävin hakemassa tietoja sukukirjaan . En ole nähnyt sen jälkeen. Käytkö Sinä usein Kankaanpäässä? T. Alli Rahko ex-puheenjohtaja

      • Hei!

        en ole kirjoittanut. Ollut “kysymyksstä”hiljaista. Ensi kesän kokoomaan olis hyvä saada muisteluita. Oletko saanut tietoja amerikan sukulaisista? yt. Alli Rahko

  5. Hauskaa Joulua 2022 sekä Hyvää uutta Vuotta 2023!!!

    Eipä ole tullut kirjoiteltua. Sukuseuralla on ollut monenlaisia tapahtumia ja hallituksen kokouksissa on suunniteltu kaikenlaisia juttuja,. jolla sukulaiset saataisiin kiinnostumaan omista sukulaisistaan

    Nyt on tehty perinteistä sukututkimusta ( 2 sukukirjaa), mutta kyllä sukulaiset ovat olleet kiinnostuneita DNA-tutkimuksestakin.

    Ensi kesään toivon saavani tämän hetkisiä tietoja, ja tarinoita sukulaisista. Yksi sukulainen esim. tutki sankari setänsä sotaretken.
    Amerikasta saimme tietoja Selmasta, joka kirkonkirjojen mukaan oli julistettu kuolleeksi. Hän kuitenkin oli elänyt Amerkassa ja hänellä oli kuusi lasta. Rajaloiden tiedot saimmekin jo edelliseen kirjaan. Brian Rajala lähetti tietoja kirjattavaksi.
    Jos teillä on tietoja Amerikan sukulaisista niin voisitteko lähettää niitä.

    Toivon saavani ensi kesäkokoukseen kirjan muisteloista. Kesäkokous on Venesjärvellä, viinitila Meggalassa, jonka emäntä kuuluu sukuun.
    yt Alli Rahko

  6. Hei!
    Sukuseurassa tapahtuu koko ajan, vaikka tänne ei ole paljon kirjoiteltu. Minulle erityisesti jäi mieleen, kun Selma Luoman o.s Törmän jälkeläinen kavi Suomessa. Nyt Jorma Jäevensivun tytär kävi sukulomassa amerikassa Hyvää Uuuta Vuotta !t. Alli Rahko

  7. Seuran sukukokous la 8.7.2023 Viinitila Meggalassa

    Kaikki jäsenet ja sukuun kuuluvat ovat tervetulleita viettämään kesäpäivää sukukokoukseen ja sukulaisten hyvässä seurassa. Varsinainen kokous alkaa klo 15 ja jatkuu sen jälkeen vapaamuotoisempana yhdessäolona.

    Ennen kokousta klo 13 – 14.30 sukulaisilla on mahdollisuus tutustua Kankaanpään keskustassa kulttuurikehään opastetulla kierroksella.

    Katso kokouspäivän ohjelmasta tarkemmin näiden kotisivujen jäsenkirjeestä 1/2023.

  8. Meggalan kokous oli onnistunut. Sukulaisia oli koontunut mukavan paljon. Taas sai tavata entisiä ja uusia tuttavuuksia.

    Toivottavasti seuraaviin suvun kokoustapahtumiin tulle lisää väkeä. Oppii tuntemaan sukulaisa.

Kirjoita viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *