Tässä jäsenkirjeessä tarkemmin:

 • Kutsu sukukokoukseen la 8.7.2023 Venesjärvelle
 • Jäsenmaksun maksaminen
 • Sukukirjan täydentäminen
 • Veneskosken kesäteatteri to 20.7.2023
 • Muuta

 

Kutsu sukukokoukseen

Sukuseuran sääntömääräinen varsinainen kokous (=sukukokous) pidetään la 8.7.2023 klo 15.00 Venesjärvellä Viinitila Meggalassa. Sukukokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki sukuseuran jäsenet. Lisäksi läsnäolo-oikeus voidaan myöntää kaikille sukuun kuuluville ja muille läsnä oleville. Joka toinen vuosi kokoontuva sukukokous käyttää sukuseuran eli yhdistyksen ylintä päätösvaltaa. Esillä ovat mm. sääntöjen määräämät asiat:

 • hyväksytään edellisten vuosien toimintakertomukset ja tilinpäätökset
 • päätetään seuraavan kaksivuotisen toimintakauden toiminnan suuntaviivoista
 • valitaan sukuseuran hallituksen puheenjohtaja ja hallitus (9 jäsentä)
 • tänä vuonna päätetään myös julkaistavasta sukukirjan täydennyksestä
 • ruokaillaan ja vietetään aikaa sukulaisten kanssa
 • käsitellään mahdollisesti muita asioita.

Sukukokouksen yhteyteen on koottu oheisohjelmaa, joka alkaa kokoontumisella Kankaanpään keskustassa klo 13. Katso tarkemmin jäsenkirjeen liitteenä oleva sukukokouspäivän ohjelmayhteenveto.

Sukukokouksessa on myynnissä sukukirjaa (50 e) ja pöytästandardia eli sukuviiriä (30 e) sekä uutena tuotteena suvun vihreään väriin painatuksella varustettuja T-paitoja (M, L, XL ja XXL) 17 euron hintaan.

Sukukokouksen osallistumismaksu on 25 euroa (ei-jäseniltä 35 e ja alle 12-v. 15 euroa). Ilmoittautumiset sukukokoukseen ja oheisohjelmaan pyydetään tekemään to 22.6.2023 mennessä seuran tapahtumavastaava Merja Majalahdelle sähköpostitse mmajalahti@gmail.com tai puhelimitse 0400 317 818. Sukukokouspäivän tarkempi ohjelma on liitteenä.

 

Jäsenmaksu

Jäsenkirjeen liitteenä on tilisiirtomalli 10 euron jäsenmaksun maksua varten. Uudeksi jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu ja liittämällä mukaan jäsentiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.).

Kaikilla jäsenmaksunsa maksaneilla on sukukokouksessa läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus. Lisäksi jäsenmaksu mahdollistaa sukuseuran monipuolisen toiminnan järjestämisen ja mm. sukukirjan päivityksen.

Lue lisää ja katso maksuohjeet täältä: https://www.asuutara.net/wp/sukuseura/liittyminen/

 

Sukukirja ja sen täydentäminen

Vuonna 2018 julkaistua sukukirjaa on vielä rajoitettu erä myynnissä 50 euron jäsenhintaan.
Kirjaa voi tilata kaikilta hallituksen jäseniltä ja puheenjohtaja Juha Majalahdelta, juha.majalahti@eura.fi ja 044 422 4000. Sovitaan toimitustavasta tilauksen yhteydessä erikseen.

Sukukokouksessa päätämme tarkemmin kirjan täydentämisestä ja erilaisten tarinoiden kokoamisesta liittyen esim. yksittäisiin sukulaisiin, taloihin tai vaikkapa arkiseen elämään.

 

Veneskosken kesäteatteri to 20.7.2023

Sukuseura on varannut 30 paikkaa Veneskosken kesäteatterista (os. Soikanraitti 89) to 20.7.2023 klo 19 näytäntöön. Musiikillinen maalaiskomedia Paanasen paluu pohjautuu Mikko Alatalon musiikkiin ja sen tapahtumat sijoittuvat Veneskoskelle. Osanottomaksu väliaikatarjoiluineen on aikuisilta 23 euroa ja lapsilta 13 euroa. Ilmoittautumiset viimeistään sukukokouksessa 8.7. tapahtumavastaava Merja Majalahdelle, mmajalahti@gmail.com tai puhelimitse 0400 317 818.

 

Lisätietoja     Kaikissa sukuseuraan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen sähköpostitse juha.majalahti@eura.fi tai puhelimitse 044 422 4000.

 

Tapaamisiin sukukokouksessa!

Puheenjohtaja   Juha Majalahti

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>