Sukuseuran tapaamisia

Sukuseuran hallitus kokoontui helatorstaina suunnittelemaan lähiajan tapahtumia. Nyt, kun niihin liittyviä yksityiskohtia on saatu kootuksi, välitämme tietoja myös jäsenille ja muille sukuun kuuluville. Luvassa on mm. Kankaanpään Hörhiäisviikonloppu, Kekrijuhla lokakuussa ja DNA-sukututkimuksen aakkosia tammikuussa. Sukuseuran virallinen sukukokous on ensi vuonna la 8.7.2023 klo 15 Meggalassa Kankaanpään Venesjärvellä. Pysyt parhaiten ajantasalla tapahtumista ja suvun asioista seuraamalla sukuseuran kotisivuja ja huolehtimalla siitä, että sukuseurallamme on aina ajantasainen sähköpostiosoitteesi käytettävissä. Kirjepostina lähetämme jäsenkirjeen noin kerran vuodessa (keväällä). Siksi toivomme, että meistä jokainen välitäisi tässäkin kirjeessä ja kotisivuillamme asuutara.net olevaa viestiä edelleen sukulaisille.

 

Hörhiäistapaaminen

Kankaanpäässä vietetään Hörhiäisviikkoa 23. – 28.8. Sukuseura ei pidä omaa tilaisuutta, mutta myös meidän sukulaisiamme on joukolla mukana eri tapahtumissa, minkä vuoksi kannustamme sukulaisia osallistumaan erityisesti Hörhiäisviikon ”päätapahtumaan” perjantaina 26.8. torilla, missä mm. julkistetaan vuoden Hörhiäinen. Juhlan juontaa sukuseuraan kuuluva Olli Mustaniemi. Katso tarkemmin tapahtuman kotisivuilta horhiaisviikko.kankaanpaa.fi.

 

Suvun Kekrijuhla la 15.10.  

Kekri- eli sadonkorjuujuhlien ajankohdaksi on valittu la 15.10. ja paikaksi Kankaanpään kirkon kupeessa toimiva Punainen Tupa, Alakylä 4. Tavoitteena on koota vähintään 50 sukulaista yhteisen ohjelman ja antimien ääreen. Pitopalvelu huolehtii ruuista ja tarjoiluista. Omat ruoka- ja seurustelujuomat ovat mahdollisia.

Jäseniltä toivomme mm. ohjelmaa. Tilaisuuden juontaa sukulaisemme Olli Mustaniemi. Tilaisuus alkaa klo 15 ja ohjelmallinen osuus kestää klo 19:ään, minkä jälkeen on vielä mahdollisuus vapaamuotoiseen yhdessäoloon. Sukulaisilta toivotaan ilmoittautumisia tilaisuuteen 30.9. mennessä. Tilassa on käytettävissä mm. piano ja sähköinen esitystekniikka. Myymme myös arpoja ja otamme vastaan arpajaispalkintoja.

Keräämme tilaisuudessa esitettäväksi valokuvia sukuseuran toiminnasta, mutta myös kuvia sukulaisista, taloista jne. Toivomme, että kuvat olisivat saatavissa sähköisessä muodossa, jolloin niiden esittäminen koko juhlaväelle onnistuisi.

Osanottomaksu kekrijuhlaan on jäseniltä 40 e/hlö ja alle 12-vuotiaat 20 e/hlö. Muilta osanottomaksut ovat 50 ja 30 e/hlö. Osanottomaksusta toimitetaan maksuohje ilmoittautumisten jälkeen.

Ohjelmasta ja valokuvista voi olla yhteydessä Juha Majalahteen majalahtijuha@gmail.com tai 044 422 4000.

Ilmoittautumiset juhlaan Merja Majalahdelle numeroon 0400 317 818 tai sähköpostitse mmajalahti@gmail.com.

 

DNA-sukututkimuksen aakkoset

Sukuseuran edustajien johdolla tutustumme dna-sukututkimuksen sisältöihin. Mitä dna kertoo ja miten henkilökohtaista dna-tutkimusta on luettava ja miten siitä saa mahdollisimman paljon irti? Mm. näihin kysymyksiin saa vastauksia ja näistä keskustellaan la 14.1.2023 klo Kankaanpään VPK:n tiloissa (Rautatienkatu 3) Juha Hakalan ja Alli Rahkon johdolla. Etukäteiskysymyksiä ja aiheita voi laittaa sähköpostitse Juha Hakalalle venekansa@gmail.com.

 

Kaikissa sukuseuraan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen sähköpostitse juha.majalahti@eura.fi tai puhelimitse 044 422 4000.

 

Kaunista syksyä!

 

Puheenjohtaja   Juha Majalahti

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>