Sukuseuran kekriä eli sadonkorjuujuhlaa vietettiin mukavissa tunnelmissa 15.10. Kankaanpään Punaisella tuvalla. Vajaa 30 sukulaista nautti paikallisen pitopalvelu Posellin maittavasta päivällisestä. Juhlassa Anne Kotila kertoi alkukesän Amerikan matkastaan. Hän kävi tapaamassa vasta viimevuosina tietoontulleita sukulaisiaan Amerikassa. Hän kertoi laajemminkin Luoman suvun vaiheista.

Kekreissä porilainen riimittelijä ja sukulaisemme Pasi Majalahti esitti Suutaran suvun sottiisin. Kankaanpään vuoden 2022 Hörhiäinen Keijo Kerola ilahdutti vierailullaan ja sukuseuran väkeä. Sukuseura on ylpeä jo kolmannesta sukuun kuuluvasta Hörhiäisestä.

Tarjoilu oli niin runsasta, että paikallinen kuokkavieraskin (alias Olli Mustaniemi) poikkesin tarinoimaan sukulaistensa iloksi. Komean sadonkorjuukorin voitti arpajaisissa Esa Majalahti.

Hyvän sadon ja maittavien makujen myötä oli hyvä lähteä loppuvuoden juhlavalmisteluihin. Sukuseuran hallitus kiittää kaikkia kekrien valmisteluihin osallistuneita ja ohjelman suorittajia!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>