Sukuseuran hallitus kutsuu Sinut lämpimästi mukaan sukusi sukujuhlaan ja sukukokoukseen

la 3.7.2021 klo 11 – 15.30 Virkistyshotelli Yyteriin Poriin

 

Sukujuhla ja -kokous pidetään pääsääntöisesti joka toinen vuosi. Koronapandemian vuoksi viime vuodelle suunniteltu sukujuhla siirtyi tälle vuodelle. Sukujuhlaan kutsutaan kaikki sukuun kuuluvat. Varsinaiseen sukukokoukseen on muodollinen osanotto-oikeus vain sukuseuraan kuuluville jäsenillä. Jäsenyyden voi hoitaa kuntoon maksamalla jäsenmaksun seuran tilille tai paikan päällä Yyterissä.

Sukujuhlan monipuolinen ohjelma löytyy alta. Vielä on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa ohjelman sisältöön. Kaipaamme sukulaisilta vapaamuotoisia lyhyitä (enint. 5 min) ohjelmanumeroita kartuttaaksemme tietoa sukumme monipuolisesta osaamisesta ja lahjakkuuksista. Kaipaamme sukujuhlaan esille myös esineitä, kirjoja, tarinoita, kuvia tms., jotka tavalla tai toisella liittyvät sukuumme.

Osallistumismaksu sukujuhlaan on jäseneltä 40 euroa (ei-jäseneltä 50 e) ja alle 12-vuotiaat pääsevät sukumme saloihin puoleen hintaan. Juhlassa on myynnissä myös sukukirjaa 50 euron hintaan. Osanottomaksu sisältää kokouksen lisäksi buffetlounaan sekä iltapäiväkahvin/teen ja kahvileivän.

Ilmoittautuminen juhlaan onnistuu maksamalla osanottomaksun sukuseuran tilille juhannukseen eli 24.6.2021 mennessä. Maksut (ja ilmoittautumiset) pyydetään tekemään tilille

FI10 5106 0120 0669 82 

 

Sukukokouksessa valitaan sukuseuralle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja hallitus sekä otetaan vastaan ehdotuksia tulevaksi toiminnaksi. Erityisen mielellään kaipaamme toimintaan sukututkimukseen perehtyneitä tai siitä kiinnostuneita sekä some-, kotisivu- yms. osaajia ja järjestötoiminnan eri tehtävistä kiinnostuneita.

Tietoja sukuseurasta löydät kotisivuilta www.asuutara.net. Lisätietoja sukujuhlasta antavat mielellään puheenjohtaja Asko Riitahuhta (asko.riitahuhta@gmail.com ja puh. 040 765 2510) ja varapuheenjohtaja Juha Majalahti (juha.majalahti@eura.fi, puh. 044 422 4000).

 

Tervetuloa tutustumaan sukuusi ja juuriisi!

 

Asko Riitahuhta                       Juha Majalahti
puheenjohtaja                           varapuheenjohtaja

P.S. Sukulaisilla on mahdollisuus Virkistyshotelli Yyterin erilaisiin palveluihin esim. edulliseen majoitukseen (70 e/hlö/H2) ja kylpyläpalveluihin (15 e/hlö). Varaukset voi tehdä suoraan Virkistyshotelli Yyteriin (www.virkistyshotelli.fi).


 

Ohjelma

11:00 Ilmoittautuminen ja sukulaisten tapaaminen

11:30 Tervetulosanat ja lipunnosto. Lippulaulu ulkona: ”Siniristilippumme” ja ruokarukouksena ”Nyt silmäin alla Jeesuksen”

11:50 Lounas ja mahdollinen ulkoilu merenrannalla

13:10 Juhla: kabinetti Aava
Poisnukkuneiden muistaminen, Riitta Nybacka
Uuden sukupolven syntyneiden tervetulotoivotus

13:15 Juhla
Musiikkiesityksiä suvun musiikkitaiteitelijoilta
Sukukirjan lisäosan esittely, Alli Rahko
Suvun jäsenten esityksiä, muisteluita

14:00 Posteriesitykset suvusta,
1. piste: Rajalan sukuhaara
2. piste: Suvun esineistöä esillä: Viirissä näkyvä kirstu, puheenjohtajan nuija, viiri, solmioneula, käsityöt keramiikkaa, valokuvat, kirjat. Tuo oma sukuun liittyvä esineesi näyttelyyn.
3. piste: Sukututkimus, DNA, sukukirja
4. piste: Muut sukuhaarat
Kahvittelu samalla, kun tutustutaan sukuun?

14:50 Sääntömääräinen kokous

15:10 Satakunnan laulu

15:15 Vapaata seikkailua Yyterin sannalla, kylpylässä, tai seikkailupuistossa
Jos haluta yöpyä hotellissa, tee varaus, koska kokousaikamme on matkailun sesonkiaikaa.

TERVETULOA KESÄISEEN JA MERELLISEEN JUHLAAMME

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>