Hyvä Sukulainen!

Heinäkuussa pidettiin sukuseuran sääntömääräinen sukukokous, jossa valittiin mm. uusi hallitus sukuseuralle ja luotsattiin sukuseuran toimintaa tulevalle kaksivuotiselle toimikaudelle.

 

Tulevaa toimintaa

Seuraava sukukokous pidetään heinäkuussa 2023. Suvun lauantai-iltapäivää vietetään 8.1.2022 Porin teatterissa musiikillisissa tunnelmissa ja Suomalaisen klubin maistuvan satakuntalaisen siikasopan äärellä. Suunnitelmissa on myös järjestää sukulaisten kokoontumisia kevään aikana Porissa eri teemojen ympärillä. Kokeilulla haettaisiin uutta toimintamallia, jota onnistuessamme voisimme viedä myös Kankaanpäähän ja pääkaupunkiseudulle.

 

Ideoita ja palautetta

Kommentteja ja ideoita sukuseuran toimintaan otamme mielellämme vastaan sukuseuran sähköpostiosoitteeseen info@asuutara.net. Sukuseuran kotisivuilta www.asuutara.net löydät tarkemmat tiedot seuran toiminnasta.

 

Uusi hallitus

Sukukokouksessa valittu uusi hallitus järjestäytyi heinäkuun lopulla. Hallituksen kokoonpano ja vastuut ovat:

Puheenjohtaja Juha Majalahti  juha.majalahti@eura.fi
       gsm 044 422 4000

Varapuheenjohtaja Juha Hakala           venekansa@gmail.com

Sihteeri Seija Kiviniemi-Viitanen              seija.kiviniemi-viitanen@satasairaala.fi
gsm 0400 704 261

Rahastonhoitaja Jari Kankaro                  jakaplan@nic.fi
gsm 0400 972 476

Sukukirjatoimikunnan pj Alli Rahko         alli.rahko@gmail.com
gsm 040 570 8090

Emäntä Riitta Nybacka                             riitta.nybacka@mosse.fi
gsm 050 437 2422

Tapahtumavastaava Merja Majalahti     mmajalahti@gmail.com
gsm 0400 317 818

Jäsen Anu Pörsti                                       anu.porsti@dnainternet.net
gsm 0400 875 503

Jäsen Rauno Rajala                                  rgrajala@dnainternet.net
gsm 040 596 5112

 

Sukukirjan viimeisiä kappaleita myydään!

Vuonna 2018 painettua ”Antti Suutaran sukua” -kirjaa on vielä joitain kappaleita myynnissä. Se sopii hienosti joulupukin konttiin tai vaikkapa merkkipäivälahjaksi sukujuhliin. Kirja ohjaa sinut hienosti sukupolvien taakse aina Antti Suutaraan saakka. Antti syntyi 1741 Hämeenkyrössä. Kirjan hinta on 50 euroa jäseniltä ja muilta 60 euroa.

 

Jäsentiedot ja -maksut kuntoon

Sukuseuratoimintaa hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien tarkoituksena on yhdistää sukulaisia, luoda kivoja hetkiä ja muisteloja. Samaan aikaan seura pyrkii edistämään sukututkimusta ja lisäämään tietoisuuttamme suvusta, sukulaisista, perinteistä ja elämäntavoista. Tämä vaatii varoja, jotta voimme edistää sukuseuramme olemassaoloa. Maksamalla vuosittaisen pienen 10 euron jäsenmaksun sukuseuran tilille edistät ja mahdollistat sukuseuran toiminnan monipuolistuvan toiminnan ja sukututkimuksen jatkumisen.

Kaikissa sukuseuraa koskevissa asioissa voitte olla yhteydessä allekirjoittaneeseen ja kaikkiin hallituksen jäseniin. Meidän keskeisenä tehtävänämme on tukea sukulaisia oman suvun tutkimisessa ja yhteyksien luomisessa.

Vetoan kaikkiin Antti Suutaran jälkeläisiin sukuseuraan liittymiseksi ja jäsenmaksun maksamiseksi!

Hyvää ja kaunista syksyä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>