Sukuseuran iltapäivä Porissa la 8.1.2022 klo 13 – 17

Olet lämpimästi tervetullut Porin teatteriin ja sen jälkeen myöhäiselle lounaalle Suomalaiselle klubille! Mukaan mahtuu 35 ensimmäistä ilmoittautunutta.  

 

Klo 13 Porin Teatteri, Hallituskatu 14

Dramatisoitu konsertti VIE MEREN TUOKSUUN on Christian Lindroosin ohjaama ja Sofia Finnilän sovittama musiikillinen kantaesitys, joka kuljettaa katsojat meren äärelle Lasse Mårtensonin unohtumattomien sävelien siivittämänä. Leskeksi jäänyt Erik muistelee hänen ja edesmenneen vaimonsa Elsan kaunista rakkaustarinaa, sen muistorikkaita ylä- ja alamäkiä. Svengaavat koreografiat ovat Osku Heiskasen käsialaa. Lavalla on kapellimestari Henrik Wikströmin johtama viisihenkinen orkesteri. Vierailevana tähtenä on Ami Aspelund.

 

Klo 15.15  Suomalainen Klubi, Eteläranta 10.

Paljon kehuja saaneen esityksen jälkeen kuljemme yhden kadunkulman verran Satakuntalaiselle siikasopalle klubille, jälkiruuaksi nautimme ohukaisia kermavaahdon ja marjojen kera. Ilmoitathan mahdollisista allergioista tilaisuuden järjestelyistä sukuseuran tapahtumavastaavalle (yhteystiedot alla). Tila on varattu klo 17 asti, joten seurustelullekin on mukavasti aikaa.

 

Iltapäivän hinnoittelu:          Jäsen   Muut

Teatteri ja lounas yht.               55 €      65 €

Pelkkä teatteri                          33 €      43 €

Pelkkä lounas                           22 €      32 €

 

Vahvistat osallistumisesi teatteriin ja/tai lounaalle maksamalla Antti Suutaran Sukuseura ry:n tilille yllä olevan hinnoittelun mukaan viimeistään itsenäisyyspäivänä 6.12.2021. Seuran tilinumero on  FI10 5106 0120 0669 82. Merkitse viestiosaan osallistujien nimet ja tarvittaessa yhteystiedot. Ilmoittelemme ilmoittautuneille erikseen järjestelyjen yksityiskohdista.

Kysy lisätietoja ja kerro mahdolliset allergiat: mmajalahti@gmail.com, tai p. 0400 317 818

 

Tule mukaan hyvään seuraan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>