Kuvassa postitustalkoohenkeä 19.2.2022 pidetyn hallituksen kokouksen yhteydessä. Alkaen vasemmalta, kuvassa ovat  Jari Kankaro, Juha Majalahti, Merja Majalahti, Anu Pörsti ja Seija Kiviniemi-Viitanen.  

 

Sukuseura toivottaa kaikille seuran jäsenille ja sukulaisille hyvää alkanutta vuotta!

Kaksi vuotta kestänyt korona on rajoittanut melkoisesti sukuseuran toimintaa. Sukukokous päästiin pitämään heinäkuun 2021 alussa koronarajoitusten hetkeksi hieman hellittäessä. Nyt uskomme, että Suomi on avautumassa ja voittamassa koronan pahimmat ilmentymät.

 

Teatteria ja lounasta jo ilmoittautuneille (ja maksaneille)

Tänä vuonna jouduimme vielä siirtämään tammikuun alun teatteri- ja lounastapaamista kahdella kuukaudella. Jo ilmoittautuneiden sukulaisten kanssa tapaamme la 5.3.klo 13 Porin teatterissa ja Suomalaisella klubilla.

 

Sukua tutkimaan

Sen sijaan kaikilla sukuseuran jäsenillä ja sukulaisilla on mahdollisuus osallistua ja ilmoittautua mukaan sukulaisuutta ja sukututkimuksen aakkosia käsittelevään tapaamiseen lauantaina 12.3.2022 klo 12 – 16. Tuolloin sukututkija Ansa Huhtala esitelmöi aiheesta Miten aloitan sukututkimuksen ja mitä tarvitsen. Tilaisuus järjestetään Porissa Rakennusmestarientalolla, Luvianpuistokatu 2 (Cygnaeuksen koulun ja ent. kauppaoppilaitoksen välissä). Ilmoittautumiset 4.3.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen mmajalahti@gmail.com. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Sukuseuran kesäretki Rauman merellisissä maisemissa

Sukuseura järjestää kesäretken la 2.7.2022 Rauman saaristoon. Lähtö klo 11 on Merijakamolta (osoite Suvitie 14) Kylmäpihlajan majakkasaarelle, josta jatkamme matkaa Kuuskajaskarin linnakesaarelle. Opas johdattaa meidät linnakesaaren kohteisiin ja historiaan. Kasarmilla nautimme Saaristolaisen noutopöydän antimia. Takaisin Merijakamolle palaamme noin klo 16.00. Ennen tai jälkeen saaristoristeilyn on omatoimisesti mahdollisuus tutustua esim. Unescon maailmanperintökohteeseen Vanhan Raumaan.

Merimatkat, lounas ja opastus Kuuskajaskarissa sekä mukava seura yhdessä maksavat 60 e/jäsen (ei-jäseniltä 70 e). Kesäretken toteutuminen edellyttää vähintään 30 osallistujaa.

Ilmoittautumiset 31.5.2022 mennessä sukuseuran tapahtumavastaavalle Merja Majalahdelle mmajalahti@gmail.com tai numeroon 0400 317 818. Ilmoita samalla mahdollisista ruokarajoitteista.

Kesäretkestä ilmoitellaan tarkemmin sukuseuran kotisivuilla, kun yksityiskohdat ja osallisitujamäärä on tarkentumassa.

 

Kankaanpään Hörhiäisviikolla tavataan

Kankaanpään Hörhiäisviikkoa vietetään 26. – 28.8. Lauantaina 27.8. sukuseura järjestää sukulaisten tapaamisen kaupungissa. Ideoita tapaamisen sisällöstä otetaan vastaan (katso yhteystiedot kirjeen lopusta). Ilmoittelemme tarkemmin tapaamisesta ja sukuseuran tapahtumista yms. kotisivuillamme asuutara.net.

 

Muuta         

Jäsenkirjeen liitteenä seuraa tilisiirtomalli 10 euron jäsenmaksun maksua varten. Uudeksi jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu ja liittämällä mukaan jäsentiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.).  Löydät lisätietoja ja tilisiirtomallin myös nettisivuilta: https://www.asuutara.net/wp/sukuseura/liittyminen/

Sukukirjaa on vielä rajoitettu määrä myynnissä 50 euron jäsenhintaan.

Lisätietoja sukuseurasta saa kotisivuilta asuutara.net, seuran toimihenkilöiltä ja puheenjohtaja Juha Majalahdelta, juha.majalahti@eura.fi ja 044 422 4000.

Puheenjohtaja Juha Majalahti

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>