Korona –kevät muutti sukuseuran toimintaa. Emme voi yleisten ohjeiden mukaan suunnitella kesän 2020 kesäkokousta, vaan siirrämme kesäkokouksen kesään 2021.

Toivomme, että syksyyn mennessä korona on voitettu ja voisimme sukulaisten kesken esim. viettää kekrijuhlaa.

Kesällä 2019 vietimme sukuseuran kesäteatteri-iltaa Veneskoskella. Juhlistimme seuran hankkimaa istuinpaikkaa kesäteatterilla. Joimme munkkikahvit ja lauloimme ennen esityksen alkua sekä pj. A.Riitahuhta kukitti kunniajäsenemme syntymäpäivän kunniaksi.

Keväällä 2020 seura kävi laskemassa havuseppeleen kunniajäsen Auliksen haudalle.

Kesällä 2018 kokouksen teema oli ”Amerikkaan Amerikkaan” viime vuosisadan vaihteessa. Sukulaisia lähti monia Amerikkaan siihen aikaan. Nyt olemme yrittänyt löytää muitakin kuin Rajaloita.

Mielenkiintoista, kuinka monia sukulaisia löytyy, kun esim. Selma Törmällä oli 6 lasta Amerikassa ja sukukirjassa on vain seurakunnan tietojen mukaan julistettu kuolleeksi.

Voisivatko sukulaiset lähettää tietoja, jos heillä on ameriikan sukulaisista tietoa. Keräämme tietoja kirjan lisäykseen kesän 2021 kesäkokousta varten. Niitä olisi mukava saada ; osoitteeseen alli.rahko@gmail.com tai vaikka soittamalla 040 5708090.

Ft-dna : testien tehneiden sukulaisten avulla jatkamme edelleen etäserkkujen tutkimusta ja sukulaisten alkuperän ja muuttolinjojen tutkintaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>