Nyt on saatu nauttia lumisesta talvesta ja vielä mukavista pakkasista. Toivottavasti tammikuulle luvatut pakkaset ovat vielä jotenkin siedettäviä. Onneksi meillä kuitenkin on vielä nämä neljä vuodenaikaa, joista toivon mukaan saamme nauttia vielä jatkossakin ilmastonmuutoksesta huolimatta.

Olen toiminut nyt reilut kaksi vuotta sukuseuramme hallituksessa, ensin tapahtumavastaavana ja kesällä tulin valituksi puheenjohtajaksi, kiitos luottamuksesta! On ollut ilo tavata sukulaisia, joita en ennen ollut edes nähnyt tai tapaamisesta on kulunut jo vuosia.

Kesällä meillä oli onnistunut 9. sukukokous Meggalassa 43 sukulaisen voimin. Tarkemmin tästä olikin jo edellisessä kotisivujen viestissä: Suutaran suku kokousti Venesjärvellä. Kesäteatterissa olimme perinteiseen tapaan Veneskoskella, jossa meitä oli 21 suutaralaista.

Ensimmäinen uuden hallituksen kokoontuminen oli 25.8.2023 Kankaanpäässä. Tutustuimme ja toivotimme tervetulleiksi hallituksen uudet jäsenet Sari Saaren ja Anna-Maija Jyräkosken. Kokouksessa jaettiin hallituksen jäsenille tehtävät. Oli ilo huomata, miten innokkaita hallituksen jäsenet olivat ottamaan vastuuta erilaisista sukuseuran toimintaa kehittävistä tehtävistä. Yhdessä työskentely motivoi meitä kaikkia. Syksy onkin kulunut suunnitelmien tekemiseen ja jokainen hallituksen jäsen on perehtynyt omaan toimenkuvaansa ja siihen liittyviin tehtäviin.

Tammikuun lopussa lähetämme teille kirjeen, jossa kerromme tulevista vuoden 2024 tapahtumistamme.

Seuraava sukutapahtuma päätettiinkin järjestää alkukeväällä. Pyrimme tekemään siitä juuri teitä paikalle houkuttelevan tapahtuman.

Teitä kaikkia haastamme myös yhteiseen isompaan projektiimme, nimittäin seuraavan sukukirjan tekoon. Tästä on tulossa tarkempia tietoja alkuvuoden kirjeessämme ja näillä kotisivuillamme. Lisätään myös hallituksen yhteystiedot sivuillemme.

Mukavia yhdessäolon hetkiä odotellen ja ennen kaikkea Hyvää Uutta Vuotta 2024!

 

Merja Majalahti

puheenjohtaja

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>