Antti suutaran sukuseura vietti kesäkokoustaan kauniina aurinkoisena lauantaina 2.8.2014 Pettu Eerikin hovissa Venesjärvellä.

Sinne kokoontui monia suvusta ja sukulaisistaan kiinnostuneita.

Pettu Eerikin hovi tarjosi hienot puitteet, koska siellä on paljon historiaa nähtävillä. Omistaja itse esitteli kokoamansa historialliset esineet, tosin monille jäi varmaan tunne, että pitää käydä tutustumassa pidemmällä ajalla uudestaan. Ruoat ja kahvit täytekakkuineen olivat hyviä. Leivätkin isäntäväki leipoi itse kasvattamastaan viljasta. Olivat hyviä!

Sukulaiset esittäytyivät ja samalla lauloimme onnittelulaulut neljälle syntymäpäiväsankarille. Raymond Male esitti norjalaisia kansanlauluja ja norjaksi myös onnittelulaulun. Mutta muistimme myös hiljaisella hetkellä seurastamme poisnukkuneita. Kokous meni sutjakkaasti Pauli Lanteen johtaessa puhetta taidolla.

Tämän hetkisistä päivityksistä tehtiin CD myyntiin, jota hallituksenjäsenet myyvät viiden euron hintaan. Myynnissä myös pinssit ja viiriti. Nyt toivomme saavamme lisää tietoja sukulaisista tulevaa kakkospainosta varten. Moni olisi vielä ostanut ensimmäistäkin kirjaa, mutta se on loppuun myyty jo v. 2012 Kunnijäsen Väinö Kankaro lähetti videon avulla terveisensä ja samalla seura kutsui uudeksi kunniajäseneksi Aulis Kekokankaan.

Taidekoulun oppilaat Male ja Mustaniemi olivat suunnitelleet onnittelukortteja, joista kokousväki äänesti mieleisensä. Sukukokous myös velvotti hallituksen suunnittelemaan muistolaattaa Antti Suutaralle Kankaron vanhaan pihaan. Tontin erotuksen yhteydessä n. 1960-luvulla piha sai lainhuudatuksessa nimen Suutara. Lopuksi suvun jäsen Olli Mustaniemi esitti taidolla sketsin, joka sai kaikki nauramaan. Nauruhan pidentää ikää!! Kahvin ja täytekakun jälkeen lauloimme Satakunnan laulun.